Zöld fehér vendégházház

Vendégházunk Kaposvár, Pécs és Szekszárd megyeszékhelyektől egyaránt, megközelítőleg 50km-re Bikalon ( www.bikal.hu ) található. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól karnyújtásnyira, a Mecsek lábánál, a Bükk erdő aljában megbúvó Zöld-Fehér Vendégház kialakított apartmanokkal várja a pihenni vágyókat.

A ház építésénél csak minőségi, autentikus anyagokat használtunk, a stílus és a térkialakítás megfelel a legkényesebb ízlésnek is. A házat elsősorban önállóan lehet bérelni. Ideális 8-16 fős családoknak, baráti társaságoknak, céges csapatépítésre.

A Zöld-Fehér Vendégház főépülete egy romantikus hangulatú tornácos parasztházból áll. A parasztházban két db 2 ágyas hálószoba fürdőszobával, az egyik szoba kihúzható kanapéval pótágyazható, és igényesen kialakított konyha-nappali várja vendégeit.

A 70m2-es apartmanunkat a modern hangulat jegyében alakítottuk ki.

Itt 2db 2 személyes hálószoba, pótágyazható konyha-nappali, illetve fürdőszoba várja a pihenni vágyókat. 

A kredences apartman 40m2-en egy hálószobával, fürdővel és pótágyazható konyha-nappalival a régmúlt idők hangulatával várja a vidéki romantikát kedvelő vendégeket.

Wellness:

A vendégház a családi üdülések mellett kiváló helyszínt ad a környéken a nagy túrák, bicikli kirándulások fáradalmainak kipihenésére. Az igazi relaxálás élvezetét a kertben elhelyezkedő szaunában lehet fokozni.

A környéken Tamási, Gunaras-fürdő, Magyarhertelend, Igal gyógy- és termálfürdők, gyalog és bicikli útvonalak, sőt a Puchner Élménybirtok Magyarország első élményparkja egész évben várja látogatóit.( www.puchner.hu )

Az Élménybirtok akár gyalogosan is megközelíthető kisebb sétával 600 méter távolságot megtéve.

Közelben lévő tavak horgászási lehetőséget nyújtanak.

Mindegyik nappaliban síkképernyős TV, főzéshez szükséges eszközök segítik a kellemes időtöltést.

A további kikapcsolódásról bográcsozási, grillezési lehetőség, valamint Csocsó asztal gondoskodik a helyszínen.

A szálláshelyen a WI-FI ingyenesen elérhető.

Cím: 7346 Bikal, Szabadság u. 30.

Telefonszám: +36-20-4721221 

e-mai: info@zoldfeher.hu

Facebook: Zöld-Fehér Vendégház – Bikal

Weboldal: https://www.zoldfeher.hu/